Zoeken
 • Regio
  • Antwerpen
  • Brussel
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Luik
  • Henegouwen
  • Luxemburg
  • Namen
  • Waals-Brabant
 • Carrièreniveau
  • Student
  • Starter
  • Beperkte ervaring
  • Mid-carreer
  • Management
  • Senior management
 • Soort Organisatie
  • Consultancy
  • Verzekeringsmakelaar
  • Verzekeringsmaatschappij
  • Agentschap
  • Werving & selectie
  • Leasemaatschappij
  • Interim
  • Overig

Bedrijfspagina's

AG Insurance

AG Insurance

Bij AG Insurance gaan bijna 4000 collega’s voor de sterkste service in verzekeringen. Elke dag helpen we onze klanten vooruit. We nemen hun zorgen weg, zodat ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Als AG Insurance-collega ben je verzekerd van een veelzijdige loopbaan. In een grote organisatie als de onze krijg je tal van kansen en doe je voortdurend nieuwe kennis op. Je evolueert continu, dankzij inspirerende projecten en dossiers die steeds uitdagender worden doorheen je loopbaan. Dat alles in een bedrijf dat ook zelf volop verandert. Want AG Insurance kiest meer en meer voor flexibel en open samenwerken.
ALD Automotive Belgium

ALD Automotive Belgium

With a fleet of over 1 million vehicles, ALD Automotive-Wheels is a global leader in the financing and management of vehicle fleets. Longstanding experience marrying professionalism and quality of service for over 50 years, 4,000 employees devoted to the satisfaction of our customers.
Allianz Belgium Nv

Allianz Belgium Nv

In België is Allianz een belangrijke speler op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening. Allianz biedt een volledige waaier van producten en diensten in Schadeverzekeringen en Leven voor zowel particulieren, zelfstandigen, kmo’s als grote ondernemingen. In België heeft Allianz ervoor gekozen om zijn producten en diensten exclusief via de onafhankelijke professionele makelaars aan te bieden. Deze expert in verzekeringen en beleggingen is de schakel tussen de klanten en onze maatschappij. Allianz heeft in België meer dan 1.000 medewerkers en is een filiaal van Allianz Group, wereldleider in verzekeringen en activabeheer.
Aquilae

Aquilae

Het Aquilae Service Platform werd in december 2012 onder de doopvond gehouden. Intussen bestaat ons team uit 4 schadebeheerders en 1 leidinggevende die 5000 schades per jaar beheren en dit voor 17 onafhankelijke makelaarskantoren. Met veel fierheid en met de grootste zorg voor klant én makelaar, bundelen wij onze krachten om een snellere opvolging van schadedossiers te kunnen verwezenlijken samen met een vlotte communicatie naar de klant. Onze sleutelwoorden: pro-activiteit, correct beheer en dit steeds met oog voor de klant. Onze unieke positie maakt onze job heel uitdagend en gevarieerd: de klant een correcte en vriendelijke schadeafhandeling bieden én de onafhankelijke makelaar ontzorgen van de administratieve schade-taken op een proactieve manier. Dit alles met het oog op het ondersteunen van de duurzame relatie tussen klant en makelaar.
Argenta Assuranties NV

Argenta Assuranties NV

Argenta is een bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Het richt zich op gezinnen, niet op ondernemingen. Zijn kernbedrijvigheid bestaat uit het aanbieden van spaar- en beleggingsproducten, kredieten en verzekeringen. De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen. Argenta werkt met een uitgebreid net van zelfstandige kantoren. Het heeft met hen in principe een relatie voor het leven. Sommige kantoorhouders behoren al tot een tweede of zelfs tot een derde generatie. Vandaag is Argenta de op vier na grootste bankinstelling in België.
Aviabel

Aviabel

Aviabel is an insurer and reinsurer that specialises in aviation insurance. Our expertise, product range, service and international focus, all set us apart from other insurers that cover aviation risks.
Belfius Insurance NV

Belfius Insurance NV

Belfius is de enige 100 % Belgische geïntegreerde bank-verzekeraar Als puur Belgische bank-verzekeraar hanteren we een geïntegreerde aanpak en creëren we kruisbestuivingen tussen actoren uit verschillende segmenten. Zo bieden we particulieren-ondernemers overkoepelende oplossingen aan en staan we sterk in business-to-government.
Cardif Assurance Vie

Cardif Assurance Vie

BNP Paribas Fortis is een werkgever die starters meteen mooie kansen geeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Via onze Learning & Development programma’s heb je toegang tot tal van opleidingen die helemaal op jouw maat zijn. De competenties en ambities zijn uiteraard bij iedereen anders, maar wat onze medewerkers allemaal delen, dat zijn onze kernwaarden: creativiteit, vooruitziendheid, engagement en ambitie. Als je die waarden kunt onderschrijven, dan wacht je een mooie toekomst. Mobiliteit vinden we bij BNP Paribas Fortis positief en stimulerend.
CORONA DIRECT

CORONA DIRECT

Corona Direct bestaat al meer dan 80 jaar. In 1974 waren we de allereerste directe verzekeraar in België. Al die ervaring delen ze graag met hun klanten. Corona Direct is een pionier in de verzekeringswereld. Zo lanceerden ze in 2006 als eerste Belgische verzekeraar een autoverzekering per kilometer en 2 jaar later verrasten ze met een voordelige hondenverzekering. Als directe verzekeraar werkt Corona Direct vanuit één centraal kantoor. Zo besparen we op onnodige kosten en krijg je een goedkopere verzekeringspremie dan bij andere verzekeraars. Corona Direct is gespecialiseerd in de basisverzekeringen voor jou en je gezin. Daardoor krijg je altijd de beste garanties en voorwaarden. Je kunt dus rustig alles regelen van bij je thuis: via internet of per telefoon. Bel of mail ons: je persoonlijke dossierbeheerders staan 24u/24 voor je klaar met hulp en advies
De Facto Image Building

De Facto Image Building

Bij Securex staan alle medewerkers samen klaar voor de klanten én voor elkaar. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van elke medewerker en streven naar een positieve, motiverende en professionele omgeving. Van elke medewerker vragen we een heel klantgerichte en ondernemende houding. Alleen zo slagen we er in om onze ambitieuze doelstellingen waar te maken!
De Voorzorg

De Voorzorg

Missie Onze missie geeft aan wat onze reden van bestaan is. De VoorZorg draagt fundamenteel bij tot een gelijke, toegankelijke en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg en tot het sociaal en psychisch welzijn van eenieder, met aandacht voor sociaal zwakkeren. Zij verenigt daartoe haar activiteiten als ziekenfonds binnen de verplichte en aanvullende verzekering, haar inspanningen op het vlak van sociale dienstverlening, haar aanbod aan zorg- en comfortdiensten en haar werking op het vlak van gezondheidspreventie en welzijn. Visie Onze visie geeft aan waar De VoorZorg heen wil op middellange termijn. “Gezond zijn” betekent voor ons meer dan “niet ziek” zijn. “Gezond zijn” is het bereiken van een optimale levenskwaliteit op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Met respect voor het recht van elk om zelf invulling te geven aan het leven en vertrekkend vanuit het individuele gezondheidspotentieel, reikt De VoorZorg als duurzame partner een totaaloplossing aan om te komen tot een blijvende gezondheidswinst. In samenwerking met alle gezondheidsactoren realiseren we deze winst ook op maatschappelijk vlak. Hierdoor zijn we de beste garantie voor het toegankelijk en betaalbaar houden van solidaire gezondheidszorg. Vanuit een versterkte wisselwerking tussen de verschillende activiteits- en expertisedomeinen binnen De VoorZorg staan onze geëngageerde, professionele medewerkers daarbij garant voor een Full service-aanpak, proactief en op maat. Niet alleen gezondheidszorg maar gezondheid is het einddoel! Waarden Onze waarden weerspiegelen wat ons verbindt en hoe onze medewerkers de visie van De VoorZorg willen realiseren. Sociaal...
DVV agentennet

DVV agentennet

DVV werd opgericht in 1929 en heeft meer dan 75 jaar ervaring op de Belgische levensverzekerings- en niet-levensverzekeringsmarkt. Het merk DVV groeide in de loop der jaren uit tot een niet te omzeilen verzekeringspijler in België. Ongeacht of u nu particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging bent, bij DVV vindt u de producten en de service voor al uw behoeften. Ons netwerk van exclusieve consulenten is verspreid over het hele land via meer dan 200 agentschappen en staat voor u klaar om te voldoen aan uw wensen en u een gepersonaliseerde service te bieden. Onze verzekeringsvisie : u beschermen en u helpen vooruit te komen in het leven U vindt bij DVV het antwoord op vijf fundamentele behoeften, waaraan onze verzekeringen voldoen : uw patrimonium en uw gezin beschermen met een mobiliteitsverzekering, een woningverzekering (Cocoon), een verzekering rechtsbijstand (Lex.Tra) en… uw aansprakelijkheid verzekeren (familiale, bestuurder, zelfstandige,…) uw inkomen beschermen en garanderen door het te verzekeren bij ziekenhuisopname, bij arbeidsongeschiktheid, bij uw pensionering uw inkomen vergroten met een beleggingsverzekering die u al dan niet een gewaarborgd inkomen en een solide bonus biedt. uw mobiliteit verzekeren (DVV OsCars, Mobiliteitsgarantie)
Expat & Co

Expat & Co

At Expat & Co we specialise in developing tailor-made insurance solutions that offer you and your family the very best in health care, travel insurance, life insurance, personal protection and more. As the insurer of choice for expats, international commuters and international students we are the only independent provider of this type of flexible, made-to-measure insurance solutions. Our products are designed to travel with you, wherever you go. It is our mission to ensure you are protected with quality products and professional assistance when you are far away from home. Our products are available to yourself as an individual, to your company and to insurance brokers. We offer some of the best terms on the market at competitive prices. Compare our policies online or enquire about your personal, made-to-measure quote right here.
Fidea verzekeringen NV

Fidea verzekeringen NV

Ruim 14 jaar was Fidea Verzekeringen een onderneming binnen de KBC Groep. In maart jongstleden werd de overname door de Amerikaanse private-equityspeler J.C. Flowers & Co volledig afgerond. Fidea werd hierdoor een stand-alone verzekeraar, wat zich meteen ook vertaalt in het rekruteren van nieuwe medewerkers. Fidea is een makelaarsmaatschappij, die verzekeringspolissen aanbiedt voor zowel de particuliere cliënt, als de zelfstandige ondernemer en KMO's. In de hoofdzetel werken momenteel 326 mensen; Fidea heeft ook een regionaal kantoor in Namen.
FITRAMA nv

FITRAMA nv

Fitrama is een zakenkantoor. Onze activiteiten : verzekeringsmakelaar, bankagentschap, kredietbemiddelaar voor hypothecair krediet, investeringskrediet, en kaskrediet. Als professioneel verzekeringsmakelaar werken we met verschillende verzekeringsmaatschappijen, wat ons de mogelijkheid biedt om voor uw verzekeringspolissen de meest voordelige en/of de meest volledige oplossing te vinden. We zijn gevolmachtigd agent van BKCB bank uit Gent. Fitrama biedt oplossingen aan voor zowelparticulieren, als voorzelfstandigen en kmo’s op het vlak van lenen, sparen en beleggen, verzekeren en bankieren. De afgelopen jaren bouwden wijheel wat knowhow op in deze vier domeinen. Dat laat ons toe u met kennis van zaken te helpen, maar bovendien eentotaalaanpak aan te bieden. U staat als klant centraal bij ons. Vanuit uw behoefte zoeken we naaroplossingen op maat, zonder het geheel uit het oog te verliezen. Deze klantgericht aanpak weerspiegelt zich ook in onzepersoonlijke dienstverlening.
Generali Belgium

Generali Belgium

Visie, Missie & Waarden Onze visie Our purpose is to actively protect and enhance people's lives Actively: Door de klanten verzekeringen te bieden, leveren wij een proactieve en cruciale bijdrage aan de verbetering van hun levensstandaard. Protect: Wij richten ons op de kern van het verzekeringsvak - het beheersen en beperken van risico's voor particulieren en organisaties. Enhance: Generali streeft er ook naar om waarde te scheppen. People: Er is ons alles aan gelegen de toekomst en het leven van onze klanten en medewerkers te beschermen. Lives: Uiteindelijk heeft wat wij doen gevolgen voor de kwaliteit van leven van de mensen: welvaart, veiligheid, advisering en dienstverlening ondersteunen de levenswijze die zij hebben gekozen voor de langere termijn. Onze missie Our mission is to be the first choice by delivering relevant and accessible insurance solutions First choice: De voorkeur voor ons is logisch en vanzelfsprekend omdat wij het beste bieden in de vorm van duidelijke voordelen. Delivering: Wij garanderen resultaat door te streven naar de beste prestaties. Relevant: Vooruitlopen op of voorzien in een reële (potentiële) behoefte op een manier die is afgestemd op de plaatselijke en persoonlijke situatie en die als waardevol wordt ervaren. Accessible: Simpel, bovenal, en eenvoudig te vinden, te begrijpen en te gebruiken; altijd beschikbaar, en voordelig ten opzichte van de concurrentie. Insurance solutions: Ons doel is het bieden van een heldere, op de klant toegesneden combinatie van bescherming, advisering en dienstverlening. Onze waarden Deliver on the promise Wij gaan een langdurige verbintenis aan met onze medewerkers,...
ING

ING

ING België is een dochtermaatschappij van ING Group ( www.ing.com), een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse herkomst. De groep levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen aan meer dan 85 miljoen particulieren, bedrijven en institutionelen in meer dan 40 landen. De 105 000 medewerkers van ING stellen alles in het werk om de cliënten te helpen met het beheer van hun financiële toekomst. Bij alle activiteiten en producten staan de cliënten centraal. Precies daarom is de ING-structuur opgesplitst in twee divisies: Banking en Insurance. Elk van die divisies biedt de cliënten een toonaangevende service en helpt ze bij hun financiële keuzes voor de toekomst. ING telt in België zo’n 11 800 medewerkers en groepeert onder het ING-label een aantal grote bedrijven die actief zijn in diverse sectoren van de financiële dienstverlening.